DONEM FORMA
A LES SEVES NECESSITATS

Inspirats en l’art mil·lenari de la papiroflexia*, GRUPO IMPULSA ASESORES posa a la seva disposició tots els seus coneixements i experiència per a transformar les seves necessitats legals i administratives en solucions eficaces.

De la mateixa manera que en aquesta tècnica artística és imprescindible seguir un patró clar i definit per obtenir el resultat desitjat, en GRUPO IMPULSA ASESORES seguim un mètode de treball fluid i transparent dissenyat per aconseguir els seus objectius.

*Papiroflexia (Origami)
Tècnica que consisteix a anar plegant
un full de paper fins a transformar-lo
en la figura desitjada.

QUI SOM I
PER QUÈ VOLEM
SER ELS SEUS ASSESSORS?

GRUPO IMPULSA ASESORES és un grup assessor que ofereix serveis a professionals que té les mateixes preocupacions que vostè: fer que el seu negoci sigui més eficient i rendible. Això exigeix externalitzar la gestió de les obligacions legals i administratives per disposar del temps necessari i la tranquil·litat per despreocupar-se per tasques que no aporten valor al seu negoci.

GRUPO IMPULSA ASESORES té el seu origen l’any 1968 en què va començar com a gestoria administrativa i despatx professional d’assessoria laboral.

Al llarg del temps transcorregut GRUPO IMPULSA ASESORES ha entès les creixents necessitats dels autònoms i petits empresaris adaptant-se a elles transformant-se per arribar a ser avui dia una empresa de serveis professionals a empreses, abandonant el vell model de despatx professional que no pot respondre a la realitat de les petites empreses de la societat actual.

TORNI A GAUDIR
DEL SEU NEGOCI

Raons per les quals pot dipositar la seva confiança en el servei que li ofereix GRUPO IMPULSA ASESORES

MISSIÓ

El seu negoci ha de ser més que la seva font d’ingressos, ha de ser una font de satisfacció i felicitat. Estudiem el mercat per esbrinar quines necessitats tenen els nostres clients i poder oferir-los tots els serveis que precisin.

Creem valor per als nostres clients aconseguint que no es preocupin per res que els distregui del seu objectiu: augmentar el benefici.

VISIÓ

Volem contribuir a la prosperitat econòmica de la nostra comunitat. Que els professionals, petits empresaris i emprenedors facin créixer els seus negocis i crein llocs de treball que millorin la qualitat de vida dels ciutadans.

VALORS

Compromís social
Contribuïm al ben comú potenciant l’economia, en donar suport als professionals, petits empresaris i emprenedors.

Integritat
Ajudar al compliment legal i normatiu des d’un enfocament ètic infrangible.

Responsabilitat
Treballem amb sentit del deure i decidits a rendir comptes del servei que donem.

Il·lusió
Ajudar als nostres clients ens fa feliços.

Accessibilitat
Quan li sorgeixi el dubte o el problema ens tindrà a la seva disposició, no li farem esperar.

DESCOBREIXI TOT EL QUE PODEM OFERIR-LI…

AUTÒNOMS, PROFESSIONALS I PETITES EMPRESES

Vostè no necessita diversos assessors, només en necessita un que atengui les seves necessitats en totes les àrees del seu negoci: fiscal, comptable, mercantil, laboral, jurídica, assegurances, etc. Per a això, aquí estem, GRUP IMPULSA ASSESSORS. Li donarem forma al seu negoci, fins a en els mínims detalls, per a portar-lo a l’èxit.

EMPRENEDORS

GRATIS. Som PUNT PAE. Gestionem l’alta de la seva activitat com a autònom o la constitució de la seva societat de forma totalment telemàtica i amb un sol formulari (DUE) en 48 hores hàbils i de forma totalment gratuïta.

L’assessorem sobre com fer el seu pla de negoci

GESTORIA ADMINISTRATIVA

Es dedica al transport? necessita tramitar les targetes de transport dels seus vehicles?
Ha de tramitar un canvi de nom (transferència de titularitat)? sap com tramitar la baixa d’un vehicle?
El nostre servei de gestoria administrativa li soluciona tot el relacionat amb vehicles d’ús particular i de transport públic i totes les gestions davant la Prefectura de Trànsit.

EL NOSTRE EQUIP

Jordi Unanue

Director

Òscar Unanue

Assessor laboral

Rosa Fernández

Responsable de l’àrea laboral

Núria de la Ossa

Administració

SEMPRE AL DIA DE TOTES LES NOVETATS QUE AFECTEN EL SEU NEGOCI

Subscriu-te a la nostra newsletter per ser el primer en rebre articles i notícies especialment seleccionats per a tu i el teu negoci.

DESITJA UN PRESSUPOST?
TÉ ALGUNA PREGUNTA?

Nosaltres contactarem amb vostè

He llegit i accepto l’Avís legal